Prima   »  Ştiri & Galerii foto   »  Noutăţi pe domenii   »  Apă şi sanitaţie » Reprezentanții Proiectului Elveției de Apă și Sanitație în Moldova și-au prezentat realizările în incinta ADR Nord

Reprezentanții Proiectului Elveției de Apă și Sanitație în Moldova și-au prezentat realizările în incinta ADR Nord

  imprimare
21.04.2016   123 Accesări   ADR Nord

Proiectul Elveției de Apă și Sanitație în Moldova (ApaSan) a fost prezentat marți, 19 aprilie, în incinta Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord. Jonathan Hecke, coordonatorul proiectului, și Corina Andronic, manager, au vorbit în incinta ADR Nord despre cele mai importante realizări ale ApaSan.

Vizita a fost efectuată în contextul actualului concurs de selectare a proiectelor de dezvoltare regională, pentru anii 2017-2020.

Proiectul ApaSan susţine comunităţile şi administraţiile publice interesate să investească în sistemele de aprovizionare cu apă şi sanitaţie. Contribuţia ApaSan presupune suport financiar, dar şi consolidare de capacităţi şi asistență în vederea constituirii instituţiei ce prestează serviciul de aprovizionare cu apă şi întreţine sistemul. Mai multe detalii despre ApaSan se găsesc pe site-ul oficial al proiectului: www.apasan.md.

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase