Prima   »  Ştiri & Galerii foto   »  Ştirile proiectului » Membrii CRD Sud manifestă interes sporit pentru consolidarea capacităților

Membrii CRD Sud manifestă interes sporit pentru consolidarea capacităților

  imprimare
22.10.2013   1224 Accesări   ADR Sud

La inițiativa specialiștilor Agenției de Dezvoltare Regională Sud și cu suportul informațional și logistic al GIZ -Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, a demarat ciclul de instruire  și consolidare a membrilor Consiliilor de Dezvoltare Regională, concept aprobat  la ședința ordinară a CRD Sud , din 11 iulie 2013.

"Dezvoltarea capacităților membrilor consiliilor regionale" a convocat 70% din membrii CRD Sud, ceea ce demonstrează interesul și implicarea mai activă în dezvoltarea regională.

În cadrul atelierului, participanții s-au familiarizat cu practicile europene de dezvoltare regională: Germania-Stefan Elsing, expert GIZ; România-Sorin Maxim, director ADR Vest-Timișoara.

Ședința continuă cu o prezentare oferită de dna Tatiana Aramă, șef Secție planificare strategică și programare în cadrul ADR Sud - "Atribuțiile Consiliului Regional pentru Dezvoltare stabilite în actele normative în vigoare".

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase