Prima   »  Ştiri & Galerii foto   »  Ştirile proiectului » Se caută supraveghetori tehnici a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Cahul - Lebedenco și a rețelelor de distribuire a apei potabile în satele Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca

Se caută supraveghetori tehnici a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Cahul - Lebedenco și a rețelelor de distribuire a apei potabile în satele Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca

  imprimare
13.11.2018   127 Accesări  

Astăzi, la sediul ADR Sud au fost organizate două ședințe ale grupurilor de lucru pentru procedurile de achiziții publice de lucrări, bunuri și servicii în cadrul proiectelor de dezvoltare regională, implementate în Regiunea de Dezvoltare Sud.

În cadrul acestor ședințe, grupul de lucru pentru achiziții a demarat procedura de deschidere a ofertelor depuse în cadrul licitației publice de achiziționare a serviciilor de supraveghere tehnică a lucrărilor în cadrul proiectelor „Construcția apeductului magistral Cahul - Lebedenco - Pelinei-Găvănoasa - Vulcănești (satele) - Alexandru Ioan Cuza, Etapa I. Faza I" și „Construcția rețelelor interioare a satelor Lebedenco, Hutulu, Ursoaia, Pelinei, Sătuc, Găvănoasa, Vladimirovca și Nicolaevca, Etapa I. Faza 2".

Preşedintele comisiei de evaluare, Anatolie Casap, a declarat deschisă şedinţă de deşchidere a ofertelor si a dat citire componenţei comisiei. După care, s-a procedat la examinarea în parte a fiecărei oferte.

Anatolie Casap, specialist în achiziții publice la ADR Sud, a adus la cunoștință celor prezenți valorile ofertelor, propunerile de oferte alternative, inclusiv valorile şi caracteristicile principale ale acestora, existenţa garanţiilor de participare solicitate și alte detalii pe care comisia de licitaţie le-a considerat importante și necesare.

După deschiderea ofertelor şi anunţarea ofertanţilor, comisia de licitaţie a transmis, spre semnare, membrilor comisiei de licitaţie şi reprezentanţilor ofertanţilor, procesele-verbale cu consemnarea tuturor datelor despre fiecare participant.

În zilele următoare, Comisia de licitaţie va purcede la verificarea modului în care fiecare ofertă răspunde cerinţelor prevăzute în documentele licitaţiei şi, ulterior, va trece la examinarea, clarificarea şi evaluarea în detaliu a ofertelor.

Amintim că aceste măsuri investiționale sunt finanțate din sursele Guvernului Elveției / 2,8 mln. Euro, prin intermediul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în cadrul proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova (MSPL)". În urma implementării etapei I a proiectului urmează a fi construite cca 11 km de rețea de apeduct - magistrală și cca 25 km de rețea de distribuire a apei potabile în satele Lebedenco, Hutulu și Ursoaia, din care vor beneficia de acces la sursa de apă potabilă de calitate cca. 2665 de locuitori.

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase