Prima   »  Ştiri & Galerii foto   »  Ştirile proiectului » O delegație din Republica Moldova a participat la IX-a Conferința Internațională pentru Manageri Energetici Europeni (EUREM) din Praga

O delegație din Republica Moldova a participat la IX-a Conferința Internațională pentru Manageri Energetici Europeni (EUREM) din Praga

  imprimare
08.11.2018   195 Accesări  

În perioada 6-8 noiembrie 2018, o delegație din Republica a participat la a IX-a Conferința Internațională pentru Manageri Energetici Europeni (EUREM) organizată în capitala Cehiei, orașul Praga. În cadrul evenimentului au fost discutate și prezentate cele mai inovative cunoștințe și bune practici ale comunității energetice din cele 27 țări ale Uniunii Europene, precum și proiectele de succes din domeniul EE implementate.

Din delegație au făcut parte reprezentanți ai Camerei de Comerț si Industrie (CCI), instructori naționali și absolvenți ai programului EUREM și consultanți ai proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Cunoștințele și practicile acumulate pe parcursul Conferinței vor fi diseminate de către participanți în cadrul unui atelier de lucru pentru traineri EUREM, reprezentanților instituțiilor din sectorul EE, ai Universității Tehnice din Moldova și ai Agenției de Eficiență Energetică, implicit altor actori interesați de acest domeniu.

Participarea delegației din Republica Moldova a fost posibilă datorită suportului prin intermediul proiectului MSPL/GIZ.

**************
Proiectul MSPL este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elvețiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase