Prima   »  Ştiri & Galerii foto   »  Ştirile proiectului » Organizarea campaniilor de sensibilizare a fost tematica unui atelier de lucru pentru organizațiile regionale a societății civile

Organizarea campaniilor de sensibilizare a fost tematica unui atelier de lucru pentru organizațiile regionale a societății civile

  imprimare
29.03.2018   350 Accesări  

Astăzi, 29 Martie 2018 are loc un atelier de lucru cu tematica implicării organizațiilor regionale a societății civile în procesul de organizare a campaniilor de sensibilizare. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", implementat de Agenția de Cooperarea Internațională a Germaniei (GIZ). La eveniment participă reprezentanții organizațiilor societății civile, experții MSPL/GIZ pe termen scurt în domeniul implicării societății civile și consultanții proiectului MSPL/GIZ.

Obiectivul atelierului de lucru este oferirea ghidării cu privire la elementele și pașii următori pentru realizarea campaniilor de sensibilizare, precum și simularea studiilor de bază ca prim pas.
Atelierul este moderat de către Bettina Fackelmann, expert MSPL/GIZ pentru implicarea societății civile în informare și conștientizare.

De asemenea, în cadrul evenimentului o atenție deosebită se va oferi comunicării dialogice, principiilor și instrumentelor campaniilor de sensibilizare, metodologiei pentru focus grupuri în vederea realizării chestionarului pentru studiul de bază privind satisfacția și înțelegerea actuală a a proiectelor implementate în regiuni în sectoarele aprovizionării cu apă și canalizare (AAC) și eficiență energetică (EE) în clădirile publice etc. Evenimentul are un caracter intercativ, care implică nemijlocit lucru în grup și studii de caz.

*************
Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul Suediei, Guvernul României și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase